Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Conferința „Smart Cities”, ediția a VI-a – București, 6-7 decembrie 2018

11.10.2018 | JURIDICE.ro

Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrație Publică, Grupul de cercetare „Dezvoltare și Planificare Urbană” organizează Conferința „Smart Cities”, ediția a VI-a, care va avea loc în perioada 6-7 decembrie 2018, la București, potrivit unui comunicat.

Participarea la conferință este deschisă cadrelor didactice, factorilor de decizie, practicienilor, cercetătorilor și studenților din toate ariile științelor administrative (și nu numai), iar organizatorii încurajează participarea specialiștilor din administrația publică românească.

Lucrările trimise către publicare se vor concentra, în special, pe următoarele aspecte, nelimitându-se doar la acestea: e-guvernare, e-democrație, inovare socială, planificare și dezvoltare urbană, științe juridice, politici publice, management public, sociologie urbană. Lista mai poate cuprinde şi studii de integrare europeană, economie, mediu, sănătate, comunicare, arhitectură, cibernetică şi multe alte domenii.

Detalii despre procedura de înregistrare sunt disponibile aici.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.