Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar (MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete)
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu
CSM, Ministerul Public şi DNA
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Concurs/examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, octombrie – decembrie 2018. UPDATE: Candidații. Repartizarea în săli pentru susținerea testării psihologice. Precizări ref. tematică și bibliografie. Rezultatele testării psihologice. Rezultatele reexaminării psihologice

29.11.2018 | JURIDICE.ro

29 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidații judecători și procurori la reexaminarea psihologică.

:: Rezultate judecători
:: Rezultate procurori

***

26 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat repartizarea candidaților judecători și procurori pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, precum și rezultatele obținute la testarea psihologică.

:: Repartizarea candidaților judecători
:: Repartizarea candaților procurori
:: Rezultate obținute de candidații judecători la testarea psihologică
:: Rezultate obținute de candidații procurori la testarea psihologică

De asemenea, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că reexaminarea psihologică a candidaților care formulează contestații împotriva calificativului acordat la testarea psihologică va avea loc la data de 28 noiembrie 2018, începând cu ora 8:00, la Institutul Național al Magistraturii, sala 7, etaj 3, cu sediul în București, B-dul Regina Elisabeta nr. 3, sector 5.

***

21 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că, având în vedere sesizările formulate de unii candidați procurori, Consiliile de examinare din cadrul concursului/ examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organziat în perioada 11 octombrie – 18 noiembrie 2018, precizează faptul că Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, menționată în tematica și bibliografia de concurs, va fi avută în vedere cu modificările și completările intervenite inclusiv prin Legea nr. 234/2018, potrivit unui anunț.

***

18 noiembrie 2018: Vineri, 16 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat:

:: Lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs
:: Lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs
:: Anunț privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea în sali a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică
:: Repartizarea în sali a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică
:: Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică
:: Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea interviului la testarea psihologică

***

7 noiembrie 2018: Miercuri, 7 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelele cu candidații judecători și procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs.

:: Candidații judecători
:: Candidații procurori

***

12 octombrie 2018: Joi, 11 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunțul privind organizarea concursului sau examenului
:: Calendarul detaliat
:: Cerere tip înscriere procuror
:: Cerere tip înscriere judecător
:: Funcții de conducere judecători
:: Funcții de conducere procurori
:: Regulamentul
:: Tematica și bibliografia

****

11 octombrie 2018: Miercuri, 10 octombrie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor şi a aprobat calendarul de desfăşurare a concursului propus în anexa din cuprinsul notei completatoare a direcţiei de specialitate. (unanimitate)

Cu unanimitate, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea în lista posturilor de conducere vacante a funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Însurăţei și a aprobat lista posturilor de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 2), cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2019.

Totodată, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea în lista posturilor de conducere vacante a funcţiei de prim procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi a funcţiei de procuror general adjunct de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti (majoritate: 1 vot pentru „includere”; 16 voturi pentru „neincludere”) și a aprobat lista posturilor de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 3) cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2019. (unanimitate)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:

– tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerii Institutului Naţional al Magistraturii, cu observaţiile formulate în şedinţa Plenului, în sensul eliminării Legii nr. 303/2004 şi a Legii nr. 677/2001 din tematica şi bibliografia de concurs (unanimitate)
–  modelul cererilor tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor (anexele 5-6 (unanimitate)
– componenţa comisiei de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea (unanimitate, după caz, majoritate)
– componenţa comisiilor de examinare pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.(unanimitate, după caz, majoritate)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan