Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar (MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete)
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu
CSM, Ministerul Public şi DNA
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

CSM a aprobat organizarea concursului/ examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor. UPDATE: Posturile. Tematica și bibliografia

12.10.2018 | JURIDICE.ro
RSCL 2018

12 octombrie 2018: Joi, 11 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunțul privind organizarea concursului sau examenului
:: Calendarul detaliat
:: Cerere tip înscriere procuror
:: Cerere tip înscriere judecător
:: Funcții de conducere judecători
:: Funcții de conducere procurori
:: Regulamentul
:: Tematica și bibliografia

****

11 octombrie 2018: Miercuri, 10 octombrie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor şi a aprobat calendarul de desfăşurare a concursului propus în anexa din cuprinsul notei completatoare a direcţiei de specialitate. (unanimitate)

Cu unanimitate, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea în lista posturilor de conducere vacante a funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Însurăţei și a aprobat lista posturilor de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 2), cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2019.

Totodată, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea în lista posturilor de conducere vacante a funcţiei de prim procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi a funcţiei de procuror general adjunct de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti (majoritate: 1 vot pentru „includere”; 16 voturi pentru „neincludere”) și a aprobat lista posturilor de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 3) cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 1 ianuarie 2019. (unanimitate)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:

– tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerii Institutului Naţional al Magistraturii, cu observaţiile formulate în şedinţa Plenului, în sensul eliminării Legii nr. 303/2004 şi a Legii nr. 677/2001 din tematica şi bibliografia de concurs (unanimitate)
–  modelul cererilor tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor (anexele 5-6 (unanimitate)
– componenţa comisiei de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea (unanimitate, după caz, majoritate)
– componenţa comisiilor de examinare pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi şi procurorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.(unanimitate, după caz, majoritate)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan