Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Deciziile de impunere privind contribuțiile de asigurări sociale datorate de persoanele fizice pentru 2016-2017, transmise până la 30 octombrie 2018

11.10.2018 | Vlad BERCU
Abonare newsletter
 Vlad Bercu

Vlad Bercu

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 854 din data de 09 octombrie 2018, a fost publicat Ordinul nr. 2323/2018 pentru aprobarea termenului de emitere și transmitere a deciziilor de impunere privind stabilirea contribuțiilor de asigurări sociale datorate de persoanele fizice pentru anii 2016 și 2017. 

Până la data de 30 octombrie 2018, organul fiscal central competent stabilește obligațiile anuale de plată a contribuției de asigurări sociale datorate de persoanele fizice pentru anii fiscali 2016 și 2017, emite și transmite deciziile de impunere anuală pentru aceste obligații.

Direcția generală proceduri pentru administrarea veniturilor, direcțiile generale regionale ale finanțelor publice, precum și unitățile fiscale subordonate acestora, vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Intrare în vigoare: 9 octombrie 2018.

Vlad Bercu
Research assistant SĂVESCU & ASOCIAȚII

Abonare newsletter

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week