Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Cluj-Napoca, între câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare

11.10.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 10 octombrie 2018, Comisia Europeană a anunțat câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare, potrivit unui comunicat.

Orașul Cluj-Napoca se află între cele 22 de orașe câștigătoare, în domeniul locuri de muncă și competențe în cadrul economiei locale.  Orașele câștigătoare vor primi 92 de milioane EUR din partea Fondului european de dezvoltare regională.

Totodată, Comisia a lansat cea de a patra cerere de propuneri în cadrul acțiunilor urbane inovatoare, 100 de milioane EUR fiind disponibile pentru finanțarea proiectelor inovatoare de protejare și reducere a vulnerabilității spațiilor publice din orașe.

Cea de a patra cerere de propuneri se desfășoară începând până în ianuarie 2019, câștigătorii fiind anunțați în vara anului 2019.

Corina Crețu, comisar european pentru politică regională: Prin aceste cereri de proiecte, transformăm orașele din UE în laboratoare reale pentru a testa soluții care au potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții în toate orașele lumii. Și deoarece securitatea urbană și siguranța spațiilor publice au devenit o preocupare crucială pentru cetățeni, după tragicele atacuri teroriste din ultimii ani, acum sprijinim orașele în eforturile lor de a-și proteja locuitorii.”

:: Ghișeul unic pentru politică urbană

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week