Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cluj-Napoca, între câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare
11.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 10 octombrie 2018, Comisia Europeană a anunțat câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare, potrivit unui comunicat.

Orașul Cluj-Napoca se află între cele 22 de orașe câștigătoare, în domeniul locuri de muncă și competențe în cadrul economiei locale.  Orașele câștigătoare vor primi 92 de milioane EUR din partea Fondului european de dezvoltare regională.

Totodată, Comisia a lansat cea de a patra cerere de propuneri în cadrul acțiunilor urbane inovatoare, 100 de milioane EUR fiind disponibile pentru finanțarea proiectelor inovatoare de protejare și reducere a vulnerabilității spațiilor publice din orașe.

Cea de a patra cerere de propuneri se desfășoară începând până în ianuarie 2019, câștigătorii fiind anunțați în vara anului 2019.

Corina Crețu, comisar european pentru politică regională: Prin aceste cereri de proiecte, transformăm orașele din UE în laboratoare reale pentru a testa soluții care au potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții în toate orașele lumii. Și deoarece securitatea urbană și siguranța spațiilor publice au devenit o preocupare crucială pentru cetățeni, după tragicele atacuri teroriste din ultimii ani, acum sprijinim orașele în eforturile lor de a-și proteja locuitorii.”

:: Ghișeul unic pentru politică urbană

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.