JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Cluj-Napoca, între câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare

11.10.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 10 octombrie 2018, Comisia Europeană a anunțat câștigătorii celei de-a treia cereri de proiecte din cadrul acțiunilor urbane inovatoare, potrivit unui comunicat.

Orașul Cluj-Napoca se află între cele 22 de orașe câștigătoare, în domeniul locuri de muncă și competențe în cadrul economiei locale.  Orașele câștigătoare vor primi 92 de milioane EUR din partea Fondului european de dezvoltare regională.

Totodată, Comisia a lansat cea de a patra cerere de propuneri în cadrul acțiunilor urbane inovatoare, 100 de milioane EUR fiind disponibile pentru finanțarea proiectelor inovatoare de protejare și reducere a vulnerabilității spațiilor publice din orașe.

Cea de a patra cerere de propuneri se desfășoară începând până în ianuarie 2019, câștigătorii fiind anunțați în vara anului 2019.

Corina Crețu, comisar european pentru politică regională: Prin aceste cereri de proiecte, transformăm orașele din UE în laboratoare reale pentru a testa soluții care au potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții în toate orașele lumii. Și deoarece securitatea urbană și siguranța spațiilor publice au devenit o preocupare crucială pentru cetățeni, după tragicele atacuri teroriste din ultimii ani, acum sprijinim orașele în eforturile lor de a-și proteja locuitorii.”

:: Ghișeul unic pentru politică urbană


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan