Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul internațional ICC Mediation Competition 2019

11.10.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 10 octombrie 2018, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că împreună cu DLA Piper Dinu SCA organizează preselecție pentru concursul internațional ICC Mediation Competition care se va desfășura la Paris (Franța), în perioada 7-13 februarie 2019.

Astfel, echipele de doi studenți deja formate, din anii de studiu II-IV, se pot înscrie până la data de 15 octombrie 2018, prin transmiterea CV-urilor la adresele de email ana-gabriela.atanasiu@drept.unibuc.ro și carina.vermesan@dlapiper.com. Echipele selectate vor fi contactate pentru susținerea unui interviu.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.