Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Apariție editorială dedicată contribuției notarilor transilvăneni la făurirea României Mari

11.10.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 10 octombrie 2018, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că în anul Centenarului Marii Uniri, prin efortul unei echipe de autori de excepție, la editura Notarom a fost publicat volumul „Alba Iulia. Notarii și Marea Unire„, semnat de muzeograful dr. Ioana Rustoiu și notarul public dr. Dan-Adrian Doțiu, potrivit unui comunicat.

Volumul cuprinde informații inedite despre relația simbiotică dintre locurile încărcate de profunde semnificații istorice ale cetății Alba Iulia și vocația de participanți direcți la făurirea României Mari a notarilor publici transilvăneni.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership