Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Preselecție drept penal Hexagon 2019


12 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 11 octombrie 2018, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a informat că organizează preselecție pentru proba de drept penal din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept, care se va desfășura la București, în luna aprilie 2019, potrivit unui comunicat.

Toți studenții interesați din anul al III-lea și al IV-lea de studiu (în special cei care au promovat cu note maxime examenele de drept penal), înmatriculați la studii universitare de licență, forma de învățământ cu frecvență, care nu vor fi plecați cu burse de studiu în străinătate în semestrul II al anului universitar 2018-2019, sunt așteptați la preselecție marți, 30 octombrie 2018, ora 12:00, în amfiteatrul II.6.

:: Tematica și bibliografia (orientativă) pentru selecție

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii