Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Raportul Inspecției Judiciare ref. respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti, aprobat de CSM. UPDATE: publicarea raportului
07.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

7 noiembrie 2018: Inspecția Judiciară a publicat Raportul nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017 privind rezultatul monitorizării situaţiei referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti.

:: Raportul

***

11 octombrie 2018: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate:

– intensificarea operaţiunilor de monitorizare a situaţiei referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti, pentru toate instanţele judecătoreşti, de la toate gradele de jurisdicţie;
– sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru identificarea vulnerabilităţilor care au determinat creşterea numărului de hotărâri neredactate în termen, inclusiv aspectele de ordin managerial, cu precădere în cazurile în care nu pot fi identificate cauze obiective.

Totodată, Secția pentru judecători a CSM a aprobat Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017 privind rezultatul monitorizării situaţiei referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti și a hotărât comunicarea raportului căte curţile de apel.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.