Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul de Mediere. Lista mediatorilor autorizați activi cu drept de vot. UPDATE: Respingere contestație


22 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

22 octombrie 2018: Vineri, 19 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a informat că a fost respinsă contestația depusă privind lista mediatorilor autorizaţi activi cu drept de vot, sens în care lista publicată la data de 12 octombrie 2018 nu va fi modificată, potrivit unui comunicat.

***

Vineri, 12 octombrie 2018, Consiliul de Mediere a publicat lista mediatorilor autorizaţi activi cu drept de vot, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

Lista poate fi contestată în termen de 72 de ore de la publicare. Eventualele contestații se vor efectua în scris și se vor comunica pe adresa de e-mail contestatii@cmediere.ro sau prin fax la numărul 0213302528, conform reglementarilor din Hotărârea nr. 118/2018 din 29 iunie 2018 privind modificarea anexei nr. 11 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Mediere, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 5/2007, publicată în Monitorul Oficial nr. 679 din 6 august 2018.

:: Lista

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii