Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Mai multe documente relevante pentru piața telecom, lansate în consultare publică de BEREC
12.10.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 11 octombrie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că Johannes Gungl, președintele BEREC, a prezentat, în data de 10 octombrie 2018, rezultatele reuniunii plenare desfășurate în Slovenia și a invitat persoanele interesate să își exprime opinia în cadrul consultărilor publice lansate, potrivit unui comunicat.

Astfel, Johannes Gungl a invitat entitățile interesate să ia parte și la consultarea publică privind economia datelor. De exemplu, BEREC își propune să afle care va fi impactul economiei datelor pe piața serviciilor de comunicații electronice (ECS) și să identifice dificultățile care pot apărea în acest context. Alte puncte de interes sunt: extinderea puterii de piață de pe o piață pe alta și efectele de tip conglomerat, diversele probleme privind concurența care se pot ridica prin folosirea datelor, precum și eventualele riscuri și oportunități create pentru consumatori.

Totodată, a fost lansat în consultare publică proiectul de Program de lucru al BEREC pentru anul 2019, a cărui formă finală va fi adoptată în decembrie 2018, dar și Raportul BEREC privind simplificarea contractelor.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.