JURIDICE SELECTED
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Marieta Safta a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Update: Eliberarea din funcție la cerere

15.10.2018 | JURIDICE.ro

Astăzi, 15 octombrie 2018, conf. univ. dr. Marieta Safta a înaintat Premierului demisia din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

***

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 888 din data de 22 octombrie 2018, a fost publicată Decizia nr. 277/2018 privind eliberarea doamnei Marieta Safta, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Prim-ministrul a emis decizia prin care doamna Marieta Safta se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Intrare în vigoare: 22 octombrie 2018.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Marieta Safta a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Update: Eliberarea din funcție la cerere”

  1. Florin-Iulian HRIB spune:

    Mă întreb *****. Mi-aduc aminte de schimbul de replici pe care l-am avut cu dna Safta la sediul Curţii Constituţionale în timpul unei vizite organizate de SNG în cursul anului 2016 şi ţin să spun că mi-a făcut o impresie plăcută. *****

    • Îmi făceam doctoratul și aveam nevoie de ce scria la o pagina dintr-un articol semnat de Marieta Safta, articol la care altcineva trimitea într-o carte, articol pe care nu-l găsisem la bibliotecă. Am scris un e-mail și am primit imediat informația, deși nu ne cunoșteam și deși alți profesori din România nu mi-au răspuns nici după ce mă cunoscusem cu domniile lor.

      Probabil că demisia se înscrie în aceeași notă altruistă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.