JURIDICE SELECTED
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Marieta Safta a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Update: Eliberarea din funcție la cerere

15.10.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Astăzi, 15 octombrie 2018, conf. univ. dr. Marieta Safta a înaintat Premierului demisia din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

***

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 888 din data de 22 octombrie 2018, a fost publicată Decizia nr. 277/2018 privind eliberarea doamnei Marieta Safta, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Prim-ministrul a emis decizia prin care doamna Marieta Safta se eliberează, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Intrare în vigoare: 22 octombrie 2018.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Marieta Safta a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Update: Eliberarea din funcție la cerere”

  1. Florin-Iulian HRIB spune:

    Mă întreb *****. Mi-aduc aminte de schimbul de replici pe care l-am avut cu dna Safta la sediul Curţii Constituţionale în timpul unei vizite organizate de SNG în cursul anului 2016 şi ţin să spun că mi-a făcut o impresie plăcută. *****

    • Îmi făceam doctoratul și aveam nevoie de ce scria la o pagina dintr-un articol semnat de Marieta Safta, articol la care altcineva trimitea într-o carte, articol pe care nu-l găsisem la bibliotecă. Am scris un e-mail și am primit imediat informația, deși nu ne cunoșteam și deși alți profesori din România nu mi-au răspuns nici după ce mă cunoscusem cu domniile lor.

      Probabil că demisia se înscrie în aceeași notă altruistă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week