Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Al șaselea Forum BEREC adresat entităților interesate – Bruxelles, 17 octombrie 2018
16.10.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 15 octombrie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că miercuri, 17 octombrie 2018,  BEREC va desfășura, la Bruxelles, al șaselea Forum adresat entităților interesate, în cadrul căruia reprezentanți ai industriei telecomunicațiilor și ai celei digitale pot interacționa cu BEREC și își pot exprima punctele de vedere privind proiectul de Program al BEREC pentru anul 2019, eficiența organizației și implicarea factorilor interesați, precum și investițiile eficiente în telecomunicații la nivel european, potrivit unui comunicat.

Forumul BEREC adresat entităților interesate este deschis publicului și va fi transmis în direct pe pagina de internet a BEREC. Toate persoanele interesate sunt invitate să adreseze întrebări vorbitorilor și/sau să posteze reacții la discuții pe Twitter, folosind #BERECforum.

Evenimentul va cuprinde două mese rotunde și este organizat în contextul noului Cod European al Comunicațiilor Electronice. Cu ocazia evenimentului, Jeremy Godfrey (ComReg), care va prelua președinția BEREC în 2019, va prezenta principalele domenii de interes pentru activitatea BEREC în anul următor.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.