Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

DPC a publicat ghidul privind protecția datelor, activitatea electorală și cea de colectare a voturilor
16.10.2018 | Vlad BERCU

 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Marți, 9 octombrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a anunțat publicarea ghidului privind protecția datelor cu privire la aspecte ce țin de activitatea electorală și cea de colectare a voturilor.

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul ElectronicDrepturile persoanelor vizate – ghidul va oferi informații membrilor publicului cu privire la drepturile lor în ceea ce ține de protecția datelor atunci când datele lor personale sunt procesate pentru activități electorale și în scopul colectării de voturi [a se vedea].

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul Electronic oferă informații și îndrumări celor care procesează datele personale ale persoanelor vizate în scopul desfășurării activităților electorale și colectării de voturi [a se vedea].

Comisia pentru Protecția Datelor a publicat inclusiv ghidul privind aplicarea legislației UE în domeniul protecției datelor cu privire la activitatea electorală [a se vedea].

Vlad Bercu
Research assistant SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.