Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

DPC a publicat ghidul privind protecția datelor, activitatea electorală și cea de colectare a voturilor
16.10.2018 | Vlad BERCU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Marți, 9 octombrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a anunțat publicarea ghidului privind protecția datelor cu privire la aspecte ce țin de activitatea electorală și cea de colectare a voturilor.

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul ElectronicDrepturile persoanelor vizate – ghidul va oferi informații membrilor publicului cu privire la drepturile lor în ceea ce ține de protecția datelor atunci când datele lor personale sunt procesate pentru activități electorale și în scopul colectării de voturi [a se vedea].

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul Electronic oferă informații și îndrumări celor care procesează datele personale ale persoanelor vizate în scopul desfășurării activităților electorale și colectării de voturi [a se vedea].

Comisia pentru Protecția Datelor a publicat inclusiv ghidul privind aplicarea legislației UE în domeniul protecției datelor cu privire la activitatea electorală [a se vedea].

Vlad Bercu
Research assistant SĂVESCU & ASOCIAȚII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate