Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

DPC a publicat ghidul privind protecția datelor, activitatea electorală și cea de colectare a voturilor

16.10.2018 | Vlad BERCU
Abonare newsletter
 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Marți, 9 octombrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a anunțat publicarea ghidului privind protecția datelor cu privire la aspecte ce țin de activitatea electorală și cea de colectare a voturilor.

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul ElectronicDrepturile persoanelor vizate – ghidul va oferi informații membrilor publicului cu privire la drepturile lor în ceea ce ține de protecția datelor atunci când datele lor personale sunt procesate pentru activități electorale și în scopul colectării de voturi [a se vedea].

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul Electronic oferă informații și îndrumări celor care procesează datele personale ale persoanelor vizate în scopul desfășurării activităților electorale și colectării de voturi [a se vedea].

Comisia pentru Protecția Datelor a publicat inclusiv ghidul privind aplicarea legislației UE în domeniul protecției datelor cu privire la activitatea electorală [a se vedea].

Vlad Bercu
Research assistant SĂVESCU & ASOCIAȚII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week