« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

DPC a publicat ghidul privind protecția datelor, activitatea electorală și cea de colectare a voturilor
16.10.2018 | Vlad BERCU

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP
 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Marți, 9 octombrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a anunțat publicarea ghidului privind protecția datelor cu privire la aspecte ce țin de activitatea electorală și cea de colectare a voturilor.

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul ElectronicDrepturile persoanelor vizate – ghidul va oferi informații membrilor publicului cu privire la drepturile lor în ceea ce ține de protecția datelor atunci când datele lor personale sunt procesate pentru activități electorale și în scopul colectării de voturi [a se vedea].

Activitatea electorală și de Colectare a voturilor: Protecția Datelor și Marketingul Electronic oferă informații și îndrumări celor care procesează datele personale ale persoanelor vizate în scopul desfășurării activităților electorale și colectării de voturi [a se vedea].

Comisia pentru Protecția Datelor a publicat inclusiv ghidul privind aplicarea legislației UE în domeniul protecției datelor cu privire la activitatea electorală [a se vedea].

Vlad Bercu
Research assistant SĂVESCU & ASOCIAȚII

 
Secţiuni: Content, Data protection, Internațional | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD