Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

SNPAP Tîrgu Ocna a participat la ediția a II-a a competiției Cupa Moșnița Nouă – Hand to hand fighting
17.10.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 16 octombrie 2018, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna a informat că în zilele de 13-14 octombrie 2018, în localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș, a avut loc ediția a II-a a competiției sportive Cupa Moșnița Nouă – Hand to hand fighting, potrivit unui comunicat.

La acest eveniment au participat, din partea Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare, Mihai Gosav, inspector de penitenciare, Nicolae Ciobanu, agent de penitenciare, Constantin Rusu și Cristian Brezan, elevi.

Concurând cu alte 12 cluburi naționale participante, reprezentanții Școlii au obținut locuri onorante, după cum urmează:

– Locul I – agent de penitenciare Nicolae Ciobanu: categoria 80 kg seniori – stilul light contact
– Locul III – elev Constantin Rusu: categoria 80 kg seniori – stilul light contact.

În clasamentul general pe echipe, la categoria seniori, echipa Școlii a obținut locul III.

Ca de fiecare dată, echipele reprezentative ale SNPAP Tîrgu Ocna au dovedit implicare și devotament, spirit de echipă, disciplină și perseverență, calități necesare unui bun lucrător de penitenciare.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate