Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Selecție 4 experți ref. elaborarea unui ghid de bune practici privind tehnicile de audiere în procesul penal. UPDATE: Prelungire termen de depunere a candidaturilor


2 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

2 noiembrie 2018: Joi, 1 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că termenul de depunere a candidaturilor a fost prelungit până la data de 19 noiembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

17 octombrie 2018: Marți, 16 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a patru experți în vederea elaborării unui ghid de bune practici privind tehnicile de audiere în procesul penal în cadrul Proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate”, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 1 noiembrie 2018.

:: Model de contract POCA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii