Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Selecție patru experți ref. elaborarea unui ghid de bune practici privind managementul judiciar. UPDATE: Prelungire termen de depunere a candidaturilor
02.11.2018 | JURIDICE.ro


2 noiembrie 2018: Joi, 1 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că termenul de depunere a candidaturilor a fost prelungit până la data de 19 noiembrie 2018, potrivit unui anunț.

***

17 octombrie 2018: Marți, 16 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a patru experți în vederea elaborării unui ghid de bune practici privind managementul judiciar în cadrul Proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate”, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 1 noiembrie 2018.

:: Model de contract POCA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate