Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: România își propune să demonstreze capacitatea sa de a gestiona cu profesionalism și responsabilitate acest mandat
19.10.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 17 octombrie 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, s-a întâlnit, la Bruxelles, cu trei preşedinţi de comisii din Parlamentul European, respectiv Ingeborg Grässle (Control Bugetar), Danuta Maria Hübner (Afaceri Constituţionale) şi Jean Arthuis (Bugete), potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

În cadrul discuțiilor, accentul a fost pus, în principal, pe pregătirea Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, sens în care oficialul român a prezentat și cei patru piloni tematici care vor sta la baza agendei de lucru, respectiv:
– „Europa convergenței: creștere, coeziune, competitivitate, conectivitate“
– „Europa siguranței“
– „Europa, actor global“
– „Europa valorilor comune“.

Victor Negrescu„România își propune să demonstreze capacitatea sa de a gestiona cu profesionalism și responsabilitate acest mandat, prin finalizarea unui număr cât mai mare de dosare legislative, context în care am reiterat importanța unei ample cooperări cu Parlamentul European și disponibilitatea noastră de a purta un dialog structurat și aprofundat cu membrii legislativului european.“

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate