Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca și Baroul Cluj implementează proiectul SPiC. UPDATE: Prelungire termen depunere candidaturi. Rezultate selecție. Concurs de procese simulate
11.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

11 martie 2019: Studenţii care fac parte din grupul tinţă al proiectului SPiC pot participa la concursul de procese simulate, organizat în cadrul proiectului, potrivit unui comunicat.

Pentru a participa la concurs, studenții trebuie să se organizeze în echipe a câte 5 membri şi să rezolve speţa anexată.

Toti participanţii vor beneficia de premii:
– primii 8 (câștigătorii) – o vizită de studiu la Bruxelles și Luxemburg;
– 32 de premii de participare în valoare de 300 de lei/persoană.

:: Condițiile concursului
:: Regulament procese simulate
:: Formular de înscriere
:: Speța

***

8 noiembrie 2018: Joi, 8 noiembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a afișat rezultatele selecție dosare proiect „SPiC – Studenți în Practică pentru o viitoare Carieră”, potrivit unui comunicat.

:: Lista selecție

***

26 octombrie 2018: Joi, 25 octombrie 2018, Facultatea de Drept a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a informat că termenul pentru depunerea cererilor de înscriere în cadrul programului SPiC se prelungește până la data de 31 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

:: Anunț depunere candidaturi pentru studenții din anul IV

***

19 octombrie 2018: Joi, 18 octombrie 2018, Facultatea de Drept a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a informat că Universitatea Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Baroul Cluj, implementează proiectul cu titlul „SPiC – Studenţi în Practică pentru o viitoare Carieră”, potrivit unui comunicat.

Proiectul are ca obiectiv general creşterea ratei angajabilităţii a 260 de studenţi (nivel licenţă şi master) ai Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca înmatriculaţi la Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, prin îmbunătăţirea competenţelor profesionale şi dobândirea experienţei practice în urma participării la activităţi integrate: pregătire practică, consiliere şi orientare în carieră, inovare socială, concursuri profesionale etc., toate acestea cu sprijinul şi implicarea directă a reprezentanţilor pieţei muncii.

Proiectul are o durată de 21 de luni și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

:: Prezentarea proiectului
:: Cerere de înscriere în grupul țintă
:: Scrisoare de motivație
:: Anunț studenți


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.