Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

PMB. Achiziția a 130 de mijloace de transport în comun mai puțin poluante, aprobată


19 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 18 octombrie 2018, Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre „Achiziționare mijloace de transport mai putin poluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători in Municipiul București”, respectiv 100 de troleibuze și 130 de autobuze hibrid, potrivit unui comunicat.

Gabriela Firea, primar general: “În contextul eforturilor de modernizare și eficientizare a transportului public și de reducere a poluării în Capitală, demaram procedurile pentru achiziția a 230 de mijloace de transport public nepoluante, accesând fonduri europene nerambursabile, prin Fondul de Mediu. Cererea de finanțare va fi depusă pe baza studiului de oportunitate. Avem gata studiul, îl supunem astăzi aprobării Consiliului General și avem, separat, un proiect de hotărâre prin care se aproba proiectul efectiv de achiziție și contribuția de la bugetul Capitalei.

Este vorba despre 100 de troleibuze noi și 130 de autobuze hibrid noi.

Bugetul total al proiectului este de aprox. 104 de milioane euro, cu TVA inclus, din care suma nerambursabilă se ridică la circa 73 de milioane de euro, iar contribuția proprie a Municipiului București este de 18 milioane de euro, adică 20% din cheltuielile eligibile ale proiectului.”

:: Proiectul de hotărâre
:: Studiul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică