« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Mediu
CărţiProfesionişti
 

PMB. Achiziția a 130 de mijloace de transport în comun mai puțin poluante, aprobată
19.10.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 18 octombrie 2018, Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre „Achiziționare mijloace de transport mai putin poluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători in Municipiul București”, respectiv 100 de troleibuze și 130 de autobuze hibrid, potrivit unui comunicat.

Gabriela Firea, primar general: “În contextul eforturilor de modernizare și eficientizare a transportului public și de reducere a poluării în Capitală, demaram procedurile pentru achiziția a 230 de mijloace de transport public nepoluante, accesând fonduri europene nerambursabile, prin Fondul de Mediu. Cererea de finanțare va fi depusă pe baza studiului de oportunitate. Avem gata studiul, îl supunem astăzi aprobării Consiliului General și avem, separat, un proiect de hotărâre prin care se aproba proiectul efectiv de achiziție și contribuția de la bugetul Capitalei.

Este vorba despre 100 de troleibuze noi și 130 de autobuze hibrid noi.

Bugetul total al proiectului este de aprox. 104 de milioane euro, cu TVA inclus, din care suma nerambursabilă se ridică la circa 73 de milioane de euro, iar contribuția proprie a Municipiului București este de 18 milioane de euro, adică 20% din cheltuielile eligibile ale proiectului.”

:: Proiectul de hotărâre
:: Studiul

 
Secţiuni: Content, Dreptul mediului, Lege 9, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD