Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

S-a stins avocatul Oliviu Tocaciu
19.10.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 19 octombrie 2018, Baroul București a transmis un mesaj în contextul decesului avocatului Oliviu Tocaciu, potrivit unui comunicat.

„A plecat dintre noi, trecând în cele veșnice, cel care a fost avocat OLIVIU TOCACIU, membru al Baroului București, consilier în perioada 1990-1994.

Persoană de înaltă distincție sufletească, cu deosebite calități morale, avocatul OLIVIU TOCACIU s-a dedicat profesiei juridice pe care a servit-o cu abnegație, eleganță și demnitate. Datorită eforturilor sale a fost posibilă publicarea de urgență în Monitorul Oficial al României a Decretului nr. 90/1990, actul normativ prin care profesia de avocat din România a devenit independentă.

Întregul corp profesional al avocaților adresează familiei îndurerate sincere condoleanțe.

Fie ca Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.