Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

S-a stins avocatul Oliviu Tocaciu

19.10.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 19 octombrie 2018, Baroul București a transmis un mesaj în contextul decesului avocatului Oliviu Tocaciu, potrivit unui comunicat.

„A plecat dintre noi, trecând în cele veșnice, cel care a fost avocat OLIVIU TOCACIU, membru al Baroului București, consilier în perioada 1990-1994.

Persoană de înaltă distincție sufletească, cu deosebite calități morale, avocatul OLIVIU TOCACIU s-a dedicat profesiei juridice pe care a servit-o cu abnegație, eleganță și demnitate. Datorită eforturilor sale a fost posibilă publicarea de urgență în Monitorul Oficial al României a Decretului nr. 90/1990, actul normativ prin care profesia de avocat din România a devenit independentă.

Întregul corp profesional al avocaților adresează familiei îndurerate sincere condoleanțe.

Fie ca Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.