Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Propuneri de modificări legislative privind profesia de avocat
22.10.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 18 octombrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat:

cererea avocatului Irinel Mădălin Niculeasa din Baroul București privind modificarea legislației aplicabile în vederea modificării formei efective de funcționare a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și actualizării Programei INPPA;

– propunerea formulată de Adrian Gîrleanu privind unificarea profesiilor juridice și modificarea și completarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat;

propunerea de modificare a prevederilor art. 83 alin. (2) teza finală din Statul profesiei de avocat după cum urmează: ”Pe buletinul de vot sunt înscriși numai membrii Congresului care au fost desemnați de adunările generale ale barourilor să reprezinte baroul în Congresul electiv. Un membru de drept al Congresului, care nu are calitatea de decan în funcție al unui barou, poate fi înscris pe buletinul de vot pentru alegerea noului Consiliu al UNBR numai dacă adunarea generală a baroului a procedat la desemnarea sa ca reprezentant al baroului în Congresul electiv”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate