Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

S-a stins avocatul Constantin Amzuță
22.10.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 22 octombrie 2018, Baroul Bucureşti a transmis un mesaj de condoleanţe în contextul decesului avocatului Constantin Amzuţă (n. 1920), potrivit unui comunicat în care Maestrul trecut la cele veşnice este elogiat ca o „persoană de înaltă distincţie sufletească, cu deosebite calităţi morale” şi care „s-a dedicat profesiei juridice pe care a servit-o cu abnegaţie, eleganţă şi demnitate”.

Pentru cei care doresc să aducă un ultim omagiu, înmormântarea va avea loc marți, 23 octombrie 2018, ora 14.00, la Cimitirul “Sfanta Vineri”. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela Cimitirului “Sfanta Vineri”, ora 13.00.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

*A se vedea și Maestrul Constantin Amzuță despre noul Cod civil

Notă: În imaginea alăturată, regretatul Maestru Constantin Amzuţă, decan de vârstă al Baroului Bucureşti – pe tabloul căruia s-a înscris la 29 septembrie 1943, ţinând un discurs în timpul Adunării Generale a avocaţilor Baroului, la Sala Palatului, sâmbătă, 31 martie 2007.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.