Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANP. Întâlnire regională ref. bune practici în materia reintegrării sociale
24.10.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 octombrie 2018, Administrația Națională a Penitenciarelor a informat că Penitenciarul București-Rahova a organizat și găzduit întâlnirea regională prevăzută în Planul Naţional de implementare a H.G. nr. 389/2015, respectiv activitatea I.1.4. „Organizarea unor schimburi de experienţă şi diseminarea modelelor profesionale de bună practică în domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate”, potrivit unui comunicat.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Penitenciarul București-Jilava, Penitenciarul Giurgiu, Penitenciarul-Spital Jilava și Penitenciarul-Spital Rahova, a reunit reprezentanți ai autorităților locale și centrale, lucrători de probațiune, reprezentanți ai ANP și ai mediului universitar, reprezentanți ai ONG-urilor implicate în desfășurarea activităţilor de asistenţă socială a persoanelor custodiate de sistemul penitenciar, preoți și personal angajat al serviciilor de asistență socială oferite de Biserica Ortodoxă Română.

Scopul întâlnirii, care s-a desfășurat în luna octombrie, a fost consolidarea cadrului comun de lucru între specialiştii sectorului reintegrare socială de la nivelul unităţilor şi reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale locale, în contextul implementării calendarului de activități al Strategiei nationale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019,

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti