Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

D&B DAVID și BAIAS anunță promovări în echipa de avocați
25.10.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

D&B DAVID SI BAIAS, societate de avocatura afiliata PwC Romania, anunta noi promovari in cadrul echipei sale. Promovarile survin ca urmare a finalizarii cu succes a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale si au ca scop consolidarea pozitiei D&B ca fiind unul dintre liderii de piata in avocatura de business in domenii precum litigii, concurenta, fuziuni si achizitii (M&A), servicii financiare si real estate.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul litigiilor fiscale si administrative, Ana Maria Iordache a devenit Partener in cadrul D&B DAVID SI BAIAS. De-a lungul carierei sale, Ana Maria a reprezentat cu succes numerosi clienti, atat in fata autoritatilor si instantelor de judecata din Romania, cat si in procedurile derulate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Sfera sa de practica include o gama variata de litigii din domeniul dreptului fiscal, dreptului administrativ, dreptului concurentei, protectia datelor cu caracter personal, precum si litigii generate de procedura executarii silite. Intr-una dintre cauzele de referinta in care Ana-Maria a fost implicata impreuna cu echipa sa, a reprezentat cu succes in fata instantelor nationale de judecata unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania pe piata de energie, intr-o serie de litigii fiscale in urma carora au fost anulate mai multe decizii de impunere si acte de executare silita. De asemenea, impreuna cu colegii sai din echipa de concurenta Ana-Maria a reprezentat cele mai importante companii din domeniul farmaceutic, petrol si gaze si telecom in litigii de dreptul concurentei, D&B obtinand anularea sau reducerea semnificativa a amenzilor aplicate de autoritatea de concurenta. Totodata, Ana-Maria a reprezentat patru clienti importanti pe parcursul procedurilor derulate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene in dosare complexe de fiscalitate.

Ana-Maria este absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea „A.I.Cuza” Iasi si detine o diploma de master in Drept European, obtinuta in cadrul aceleiasi universitati. A urmat de asemenea cursurile de Drept European ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Modena e Reggio Emilia, Italia.

Cristina Paduraru a fost promovata Avocat Senior Coordonator ca o recunoastere a activitatii sale in practica de fuziuni si achizitii (M&A). De-a lungul carierei sale, Cristina a fost in mod activ implicata in numeroase proiecte de M&A, atat de partea cumparatorului, cat si a vanzatorului, in toate stadiile unei astfel de tranzactii, de la intalnirile preliminare, pana la semnarea propriu-zisa a vanzarii. De asemenea, Cristina are o bogata experienta in proiecte de restructurare, de pe piata locala si internationala, asistand clienti din mai multe industrii, specializandu-se pe sectoarele de IT si tehnologie, media si industria alimentara.

Cristina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, este membra a Baroului Bucuresti din 2012 si face parte din echipa de Corporate M&A a D&B DAVID SI BAIAS din septembrie 2012.

Georgiana Balan a fost promovata Coordonator al practicii de drept imobiliar, segment in care are o experienta de peste 10 ani. Este specializata in tranzactii imobiliare si in acordarea de asistenta in procesul de construire. De-a lungul carierei sale, Georgiana a asistat o multitudine de clienti in tranzactii imobiliare, asocieri in participatiune, dezvoltari de proiecte imobiliare, inchirieri, contracte comerciale si aspecte de drept societar.

A fost implicata in mari proiecte de dezvoltare si a acordat asistenta clientilor in toate etapele proiectului, de la achizitionarea terenului, pana la deschiderea afacerii si operarea sediului. A fost recent implicata in procesul de edificare a mai multor fabrici de productie in Romania si in importante transferuri de proprietati imobiliare comerciale si logistice.

Georgiana a absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si s-a alaturat echipei D&B in 2013. Inca de la venirea sa, a depus eforturi considerabile pentru dezvoltarea practicii de real estate. Georgiana se distinge printr-o excelenta intelegere a businessului, abordarea creativa si mereu orientata spre client, precum si printr-un entuziasm molipsitor.

Ovidiu Bold a fost promovat in pozitia de Avocat Senior Coordonator in cadrul D&B DAVID SI BAIAS. Avand o experienta de peste 10 ani in cadrul proiectelor de Servicii Financiare, Ovidiu este specializat in dreptul bancar, de asigurari, drept societar si protectia datelor cu caracter personal. Ovidiu a acordat asistenta juridica institutiilor de credit, institutiilor financiare nebancare, societatilor de asigurari si societatilor ale caror actiuni sunt admise la tranzactionare pe o piata reglementata, cu privire la efectuarea de operatiuni precum transferul de portofolii de credite, modificari in structura actionariatului, analize de due dilligence, structurare a diverselor produse bancare (e.g. reverse factoring).

Ovidiu a fost de asemenea implicat in constituirea unei institutii de credit, inregistrarea unor institutii financiare nebancare, fuziunea unor societati de asigurare si ofera asistenta juridica continua clientilor in relatia cu autoritatile de supraveghere din sectorul financiar din Romania, precum BNR si ASF. Ovidiu a oferit asistenta in cadrul procedurilor de negociere desfasurate pentru intrarea pe piata a unei institutii de credit din Uniunea Europeana (in parteneriat cu un furnizor de servicii telecom), precum si pentru infiintarea sucursalei institutiei de credit in Romania.

Ovidiu a absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Bucuresti in 2007 si este membru al Baroului Bucuresti.

Cu experienta in diverse proiecte imobiliare, inclusiv tranzactii, Anca Alexandrescu a fost promovata in cadrul echipei D&B in pozitia de Avocat Senior. Anca a acordat asistenta atat unor dezvoltatori locali, cat si internationali, implicati in proiecte imobiliare si proiecte de infrastructura in Romania. A fost implicata in diverse tranzactii, inclusiv achizitii de paduri, terenuri agricole, parcuri solare si eoliene.

Anca a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si este membra a Baroului Bucuresti din 2009. In noiembrie 2017 s-a alaturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B DAVID SI BAIAS.

Promovata in pozitia de Avocat Senior, Romana Hiritiu face parte dintr-o echipa de avocati specializati in proiecte de drept societar complexe. Expertiza sa consta in drept comercial si societar si include structurari de grupuri nationale si internationale de societati, fuziuni domestice si transfrontaliere, divizari, vanzari si achizitii de actiuni sau active, intr-o varietate de industrii precum cea alimentara, cea a produselor industriale, retail si distributie, materiale de constructie, si domeniul bancar.

Romana este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Este membra a Baroului Cluj din 2013 si a celui din Bucuresti din 2015. Face parte din echipa de Corporate M&A a D&B DAVID SI BAIAS din mai 2015.

Adina Oprea a fost promovata Avocat Senior si face parte din echipa de Corporate M&A a D&B DAVID SI BAIAS din ianuarie 2014. Este specializata in drept societar si comercial. Domeniile sale de expertiza includ fuziuni si achizitii, precum si dreptul muncii si reglementari din domeniul energiei si dreptul mediului. Adina a fost implicata in numeroase tranzactii, atat de partea cumparatorului, cat si de partea vanzatorului, proiecte de due diligence, precum si in proiecte de restructurare si reorganizare a societatilor (fuziuni, divizari, transfer de afacere etc).

Adina este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si membra a Baroului Bucuresti din anul 2014. Detine o diploma de masterat in dreptul afacerilor si un certificat de absolvire a cursului „Bazele antreprenoriatului”, livrat de Institutul de Antreprenoriat din cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate din Frankfurt.

Sorin David, Avocat Partener Coordonator al D&B DAVID SI BAIAS: „Aceste promovari nu dovedesc doar dezvoltarea si cresterea firmei, ci si ambitia si dedicarea oamenilor care o alcatuiesc. Sunt mandru de fiecare dintre colegii nostri proaspat promovati, deoarece traiectoria lor profesionala alaturi de D&B DAVID SI BAIAS arata dorinta de crestere, de invatare, de inovare si de a deveni zi de zi mai buni. Fiecare dintre acesti colegi este un exemplu de excelenta profesionala si de apropiere si grija fata de clientii si colegii lor, valori caracteristice D&B DAVID SI BAIAS, pe care le-au insuflat si echipelor lor. Vreau sa-i felicit pentru aceasta reusita profesionala si sa le urez mult succes in proiectele viitoare.”

Despre D&B DAVID SI BAIAS
D&B DAVID SI BAIAS este societatea de avocatura afiliata PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B DAVID SI BAIAS este alcatuita din 50 de avocati (dintre care 4 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti