Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Comisia Europeană. Propuneri ref. o mai bună legiferare în UE
24.10.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 octombrie 2018, Comisia Europeană a prezentat modificările pe care intenționează să le introducă în procesul de elaborare a politicilor UE pentru a-și concentra resursele limitate asupra unui număr mai restrâns de activități și pentru a-și îndeplini într-un mod mai eficient prioritățile politice, potrivit unui comunicat.

Comunicarea modalitățile de consolidare a proporționalității și a subsidiarității în procesul decizional al UE urmărește, de asemenea, să dea curs recomandărilor formulate de Grupul de lucru privind subsidiaritatea, proporționalitatea și scenariul „Mai puțin, dar mai eficient”.

 Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene: „Salut concluzia grupului de lucru, conform căreia UE adaugă valoare în toate domeniile în care acționează în prezent. Va veni însă un moment în care va trebui să acceptăm că nu putem continua să facem eforturi tot mai mari pentru a răspunde provocărilor în creștere cu resursele disponibile în prezent. În viitor, Comisia va trebui să își stabilească și mai clar prioritățile în ceea ce privește activitățile și resursele.”

:: Raportul grupului
:: Fișă informativă
:: Principiile

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti