Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Mesaj de solidarizare cu Baroul Dolj ref. situația avocatului Adi Remus Ciucă
26.10.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 25 octombrie 2018, Baroul Cluj a transmis a informat că a luat act de situația avocatului Adi Remus Ciucă, membru al Baroului Dolj, față de care înțelege să transmită următorul comunicat, semnat de avocat Flavia Ioana Maier, Decan:

„Consiliul Baroului Cluj a decis să se solidarizeze cu poziția Baroului Dolj comunicată în spațiul public la data de 24 octombrie 2018 în ceea ce privește situația domnului avocat Adi Remus Ciucă din Baroul Dolj. Alături de colegii din Baroul Dolj considerăm că încercarea de a obstrucționa exercitarea profesiei de avocat prin măsuri preventive disproporționate și nefundamentate probatoriu este condamnabilă public.

Cu ocazia Zilei Europene a Avocaților și în contextul celor precizate mai sus, Consiliul Baroului Cluj solicită întregului sistem judiciar ca orice situație semnalată de către organele profesiei de avocat în spațiul public să fie avută în vedere într-o eventuală autoanaliză sistemică astfel încât să fie eliminate orice derapaje nedorite în relația dintre avocați și magistrați.

Consiliul Baroului Cluj își reafirmă întreaga susținere a actului de justiție realizat în spiritul și în limitele legii, dar înțelege ca atunci când ia act pe orice cale de existența unor abuzuri să le condamne public.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.