Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
8 comentarii

Încetare detașare judecător la MAE


26 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 25 octombrie 2018, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate:
– încetarea detaşării la Ministerul Afacerilor Externe – Agentul Guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, a Mariei Cristina Florescu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, începând cu data de 26 octombrie 2018
– sesizarea Ministerului Justiţiei în vederea alocării pentru Curtea de Apel Bucureşti a unui post de judecător din fondul de rezervă, având în vedere şi Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1100/19.09.2016.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii