Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Decizii ref. scrisoarea deschisă a avocatului Laura Viscol
26.10.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 25 octombrie 2018, Baroul București a transmis că, în ședința din data de 23 octombrie 2018, Consiliul Baroului a luat act de scrisoarea deschisă a avocatului Laura Viscol, membru al Baroului București și a decis, cu privire la solicitările formulate, potrivit unui comunicat:

– postarea pe site-ul Baroului București, pentru o perioadă determinată, a scrisorii deschise, pentru ca libertatea de exprimare a avocaților să fie efectiv exercitată și pentru ca avocații din Baroul București să ia cunoștință, și pe acestă cale, de poziția unui confrate;
– analiza solicitată de autoarea scrisorii se va efectua după comunicarea motivării deciziei penale nr. 258/A/15.10.2018 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția Penală.

Totodată, Consiliul Baroului București:

– a reafirmat determinarea de a face orice demers pentru combaterea exercitării ilegale a profesiei de avocat, de către persoanele care nu au dobândit, potrivit legii, această calitate
– a confirmat mandatul acordat în unanimitate avocatului Mihail Ciobanu, consilier al Baroului București, precum și altor avocați din cadrul baroului, cărora le mulțumește pentru activitatea de reprezentare a intereselor profesiei.

:: Scrisoarea deschisă

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti