Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Justiției Europene la Tribunalul Argeș
26.10.2018 | Robert WILLIAMS

Robert Williams

Robert Williams

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress a fost prezenta, pe rand, in cursul Zilei Justitiei Europene, la instantele din Arges. Curtea de Apel Pitesti si, mai apoi, Tribunalul Arges ne-au fost gazde, unde am intalnit studenti si cativa justiabili, fara sa aiba cunoastinta de acest eveniment la nivel european.


Conform Ghidului in relatia cu mass media, se pot face poze, cu acceptul conducerii, in salile de sedinta, fapt pentru care ne-am propus sa va aratam cum arata si in ce conditii isi desfasoara activitatea magistratii de la Tribunalul Arges.

Tribunalul Arges ne-a inmanat un bilant destul de trist in privinta incarcaturii si a eforturilor facute de catre magistrati in solutionarea cu celeritate a cauzelor aflate pe rol. Din motive obective, acest bilant va fi publicat in materialele urmatoare.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.