Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: România este pregătită pentru Președinția Consiliului Uniunii Europene
26.10.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 25 octombrie 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a prezidat ședința săptămânală a Comitetului de Coordonare a Sistemului național de gestionare a Afacerilor Europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Pe ordinea de zi, subiectul principal a fost analiza procesului de pregătire a preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.

Victor Negrescu„România este pregătită pentru Președinția Consiliului Uniunii Europene, iar acest lucru este demonstrat de progresele înregistrate în procesul de pregătire a preluării mandatului, confirmate și prin mesajele transmise public de către reprezentanții instituțiilor europene care au vizitat recent țara noastră. Suntem pregătiți să facem față provocărilor existente, respectând tradiția președințiilor precedente și evitând politizarea acestui mandat important pentru țara noastră. De altfel am făcut apel la consens încă de la preluarea portofoliului de ministru, iar temele prioritare ale României pentru Președinția Consiliului UE au fost susținute în unanimitate în Parlament. Acest moment poate permite României să își consolideze atât profilul de stat membru al Uniunii Europene, cât și acela de generator de soluții în plan european.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.