Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal » Dreptul penal al afacerilor
Dreptul penal al afacerilor
DezbateriCărţiProfesionişti

Veronica Dobozi, partner STOICA & ASOCIAȚII, speaker în cadrul conferinței naționale „Pacientul și calitatea serviciilor de sănătate”


29 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În data de 25 octombrie 2018 s-a organizat conferința națională „Pacientul și calitatea serviciilor de sănătate”, eveniment care a reunit prestigioși specialiști din domeniul medical.

În cadrul conferinței, doamna avocat Veronica Dobozi, partner STOICA & ASOCIAȚII, a prezentat în colaborare cu doamna dr. Bianca Nițu, medic specialist neurolog, o temă interdisciplinară în materia dreptului medical, respectiv „Răspunderea medicului-între răspunderea juridică și etica medicală”.

Prelegerea a vizat o abordare duală a răspunderii medicului, atât din perspectiva doamnei doctor Bianca Nițu, cât și din perspectiva doamnei avocat Dobozi. Principalele subiecte de discuție s-au referit la legislația în domeniu, procedurile de intervenție medicală și cazurile de malpraxis.

Veronica Dobozi este partner în cadrul societății de avocatură STOICA & ASOCIAȚII și coordonează departamentul de Drept Penal al Afacerilor. Doamna avocat are o vastă expertiză în domeniul Dreptului medical, asistând și reprezentând atât doctori, cât și clinici private în cadrul dosarelor penale cu privire la infracțiunile de malpraxis. De asemenea, se numără printre puținii specialiști în Drept care elaborează o teză de doctorat interdisciplinară în domeniul bio-eticii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii