Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Ne propunem să îi implicăm mai mult pe români în procesul decizional european
29.10.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Vineri, 26 octombrie 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a participat la o dezbatere cu tinerii la Forumul Democrației Europene, desfășurată la Academia de Studii Economice, și la o întâlnire cu coordonatorii grupurilor de lucru ai Forumului de consultare publică, comunicare și dezbateri „EU-RO 2019“, în vederea pregătirii și exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Victor Negrescu„Ne propunem să îi implicăm mai mult pe români în procesul decizional european. Acesta este unul dintre cele mai importante obiective pentru ca Președinția României la Consiliul Uniunii Europene să producă efecte pe termen lung și, în consecință, să generăm o creștere a profilului european al țării noastre. Pentru a atinge acest scop am lansat un amplu dialog la nivelul societății românești și am inclus în procesul de definire a temelor prioritare ale României sute de parteneri sociali și asociativi. De asemenea, am pus cetățeanul în centrul proiectului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, organizând zeci de dezbateri în toată țara cu mii de participanți, transparentizând activitatea, și mai ales implicându-i direct pe toți cei interesați prin programul de voluntariat sau prin sisteme de consultare electronică. Președinția României la Consiliul UE este un proiect despre cetățeni și va fi susținut de sute de experți români din sistemul public, pe care i-am format în această perioadă. Pentru reușita acestui mandat avem nevoie, însă, de implicarea tuturor, de un efort național, de la simplul cetățean și până la reprezentanții de la cel mai înalt nivel.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate