Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Concurs pentru ocuparea unui post de prim-grefier
30.10.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 29 octombrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că organizează, în perioada 29 octombrie – 14 decembrie 2018, concurs pentru ocuparea postului de prim-grefier (cu studii superioare juridice) la cabinetul Președintelui Secției de Contencios Administrativ si Fiscal, potrivit unui comunicat.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura generală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, până la data de 13 noiembrie 2018 (inclusiv). Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei se va depune până la data de 22 noiembrie 2018 (inclusiv).

:: Tematica și bibliografia
:: Regulamentul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate