Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ANOSR. Raport ref. implementarea Programului Național „Tabere Studențești” 2018

30.10.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 29 octombrie 2018, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România a publicat un raport cu privire la analiza modului de desfășurare a Programului Național „Tabere Studențești” 2018, potrivit unui comunicat.

În acest context, pe baza răspunsurilor primite din partea participanților în cadrul programului, ANOSR a constatat existența unor probleme care vizează, în principal, cuantumul mic al sumei alocate pentru hrană, durata redusă a sejurului sau faptul ca programul este organizat exclusiv în perioada vacanței de vară, atunci când cei mai mulți dintre studenți fac practică sau lucrează.

:: Raportul complet


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership