Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Ziua Mondială a Economisirii


31 octombrie 2018 | Cristian JURA, Alina GAJA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

Ziua Mondială a Economisirii este marcată, anual, la data de 31 octombrie.

Sediul materiei: Această zi a fost marcată pentru prima data la 31 octombrie 1924, fiind instituită de participanții la primul Congres Internațional de Economii, organizat de Asociația Băncilor de Economii la Milano, Italia.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Economisirii, în data de 31 octombrie, începând cu ora 11.00, la Sala ”Ferdinand I”, cei 260 de elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna s-au alăturat proiectului ”Cea mai mare lecție de educație financiară din lume”, organizat în colaborare cu Banca Comercială Română, în cadrul programului Școala de Bani, cel mai complex program de educație financiară, coordonat de către această instituție bancară, potrivit unui comunicat.

Evenimentul s-a desfășurat simultan în mai multe campusuri universitare și instituții de învățământ din țară, la care au participat 10.000 de studenți și elevi, fiind astfel susținută cea mai mare oră de educație financiară cunoscută până în prezent, realizare ce urmează a fi înscrisă în Cartea Recordurilor.

În cadrul acestui eveniment, elevii SNPAP Tîrgu Ocna au beneficiat de expertiza specialiștilor în domeniu economic, primind informații valoroase menite să îi ajute în  dezvoltarea deprinderilor necesare administrării cât mai eficiente a bugetului personal, în vederea obținerii independenței financiare.

Reprezentanții Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna împreună cu cei ai Băncii Comerciale Române au asigurat toate condițiile de organizare și desfășurare a activității conform cerințelor impuse de către Cartea Recordurilor, astfel încât  recordul să fie omologat.

Evenimentul a fost anunțat de SNPAP Târgu Ocna prin intermediul unui comunicat, publicat luni, 29 octombrie 2018.

 

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică