Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader: Este un proiect de lege ca agentul guvernamental pentru CEDO să fie preluat de MJ

01.11.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 31 octombrie 2018, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a declarat, la dezbaterea moțiunii simple depusă împotriva sa, potrivit ziare.com: „Este un proiect de lege la Ministerul Justiției ca agentul guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului să fie preluat de la Externe la Ministerul Justiției. Întrebarea va fi: de ce? Că vrea ministrul Justiției să aibă mai multă putere? Nu! Pentru că până în 2003 a fost la Ministerul Justiției, este jurisdicțională, nu are rol de reprezentare externă, vom vedea ce va fi.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership