Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs pentru ocuparea a 3 posturi de consilier juridic. UPDATE: Rezultatele la proba scrisă la o limbă străină

01.11.2018 | JURIDICE.ro

1 noiembrie 2018: Miercuri, 31 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidați la proba scrisă la o limba straină.

:: Rezultate la proba scrisă la o limbă străină

***

1 octombrie 2018: Sâmbătă, 29 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanșarea procedurii de concurs pentru ocuparea a 3 posturi de consilier juridic – personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din aparatul propriu al Inspecției Judiciare – Direcția sinteze, contencios și registratură.

:: Anunț
:: Calendar estimativ
:: Tematica și bibliografia


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership