Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Propunere ref. limitarea greutății materialelor transportate de elevi la și de la școală, adoptată de Camera Deputaților
01.11.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 31 octombrie 2018, Camera Deputaților a adoptat, cu 277 de voturi pentru, fără voturi împotrivă și cu șase abțineri, o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011 în sensul limitării volumului și greutății materialelor necesare pentru procesul didactic pe care elevii le transportă zilnic la școală și de la școală.

Astfel, în scopul ocrotirii sănătății și integrității fizice a elevilor, greutatea totală a materialelor necesare transportate de elevi nu poate depăși 10% din greutatea corporală a acestora.

În această situație, Senatul României este Camera decizională.

:: Propunerea


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.