« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Propunere ref. limitarea greutății materialelor transportate de elevi la și de la școală, adoptată de Camera Deputaților
01.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 31 octombrie 2018, Camera Deputaților a adoptat, cu 277 de voturi pentru, fără voturi împotrivă și cu șase abțineri, o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011 în sensul limitării volumului și greutății materialelor necesare pentru procesul didactic pe care elevii le transportă zilnic la școală și de la școală.

Astfel, în scopul ocrotirii sănătății și integrității fizice a elevilor, greutatea totală a materialelor necesare transportate de elevi nu poate depăși 10% din greutatea corporală a acestora.

În această situație, Senatul României este Camera decizională.

:: Propunerea

 
Secţiuni: Content, Lege 9, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD