« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Dispozițiile ref. restituirea cheltuielilor de școlarizare de către un fost cursant al SNG nu sunt aplicabile în cazul numirii acestuia într-un post de personal asimilat magistraților
02.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 31 octombrie 2018, Comisia Legislație și cooperare interinstituțională din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a luat în discuție punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios cu privire la restituirea cheltuielilor de școlarizare de către un fost cursant al Școlii Naționale de Grefieri, numit ulterior pe un post de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la o instituție subordonată Ministerului Justiției.

Comisia a decis comunicarea unui răspuns către SNG în sensul ca în situația menționată nu sunt aplicabile dispozițiile legale privind restituirea indemnizației de cursant și a cheltuielilor de școlarizare.

:: Minuta (pct. 17)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.