Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc a participat la programul “Dialog judiciar transatlantic”
03.11.2018 | JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecătorul României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a participat, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2018, la programul “Dialog judiciar transatlantic”, în Atlanta, Georgia.

Prof. univ. dr. Iulia Motoc a fost key-note speaker la Emory University cu tema „Protecția dreptului omului la ONU” și a susținut, la Curtea Supremă a Georgiei, prelegerea ”Libertatea de religie în jurisprudența CEDO și a Curții Supreme a Statelor Unite le Americii”.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.