Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Respingere candidatură judecător ref. numire director adjunct SNG
05.11.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 1 noiembrie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea candidaturii depuse de Victor Văduva, judecător în cadrul Judecătoriei Constanţa, detaşat ca personal de instruire (formator) în cadrul Școlii Naționale de Grefieri, delegat în funcţia de director adjunct responsabil cu formare profesională continuă al SNG, în vederea numirii în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri. (majoritate: 8 voturi DA, 10 voturi NU)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate