Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea în funcţia de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracţiunilor din justiţie a PICCJ. UPDATE: Candidații. Proiectele. Rezultatul
29.01.2019 | JURIDICE.ro


Marți, 29 ianuarie 2019: Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, desfăşurat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019 şi, pe cale de consecinţă, numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a procurorului Gheorghe Stan, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 29 ianuarie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Miercuri, 9 ianuarie 2019: La data de 7 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a candidaților care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

De asemenea, au fost publicate proiectele candidaților:
:: Gheorghe Stan  | Proiect
:: Florena Esther Sterschi | Proiect

***

Luni, 5 noiembrie 2018: Joi, 1 noiembrie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât declanşarea concursului pentru numirea în funcţia de procuror şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în condiţiile Cap. II din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 910/2018, conform calendarului modificat corespunzător. (majoritate: 12 voturi da, 1 vot nu, 5 nule)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 27)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate