Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Selecție magistrați pentru seminar privind independența și imparțialitatea procurorilor – 26-27 februarie 2019, Bruxelles


6 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 5 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea seminarului „Independence and Accountability of the Judiciary and Effective Judicial Protection”, în perioada 26-27 februarie 2019, la Bruxelles (Belgia), potrivit unui anunț.

Seminarul este organizat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și se va desfășura în limba engleză.

Acesta se adresează conducătorilor de instanțe (președinți, vicepreședinți) și parchete (procurori generali, prim-procurori, procurori generali adjuncți, prim-procurori adjuncți) din statele membre ale Uniunii Europene, plus Albania, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Kosovo, cu o bună cunoaștere a limbii engleze și care au disponibilitatea de a participa activ la discuții și de a împărtăși experiența în domeniul ce face obiectul seminarului.

Număr de locuri disponibile: 1-2.

Termen de înscriere: 7 decembrie 2018, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii