Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Selecție magistrați pentru seminar în domeniul infracțiunilor de mediu – 14-18 ianuarie 2019, Budapesta. UPDATE: Rezultatele


26 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

26 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a anunțat rezultatele procedurii de selecție pentru participarea la seminarul ”Instrumentarea dosarelor cu infracțiuni de mediu”, în perioada 14-18 ianuarie 2019, la Budapesta (Ungaria), potrivit unui anunț.

Comisia de selecție a decis selectarea, în vederea participării la lucrările cursului, a următorilor magistrați:
1. Mihaela Darabană – Curtea de Apel Brașov;
2. Adrian Chiriac – Curtea de Apel Iași;
3. Anda Mihaela Mărășescu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu-Mare;
4. Nadia Aionese – Tribunalul Ilfov;
5. Aurelian Mirel Toader – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca;
6. Florin Arion– Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

***

6 noiembrie 2018: Luni, 5 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea seminarului ”Instrumentarea dosarelor cu infracțiuni de mediu”, în perioada 14-18 ianuarie 2019 la Budapesta (Ungaria), potrivit unui anunț.

Seminarul este organizat de Academia Internațională de Poliție (ILEA) de la Budapesta și se va desfășura în limba engleză.

Seminarul se adresează judecătorilor și procurorilor care au o perioadă minimă de 5 ani experiență în exercitarea profesiei.

Număr de locuri disponibile: 6.

Termen de înscriere: 21 noiembrie 2018, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii