Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

PICCJ. Vizită de lucru a 10 procurori din state membre ale UE

06.11.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 5 noiembrie 2018, Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a primit la sediul instituției vizita de lucru a unui grup format din 10 procurori din state membre ale Uniunii Europene – Franța Germania, Belgia, Portugalia care efectuează, în perioada 5-16 noiembrie 2018, un stagiu de schimb de experiență în România, program derulat sub egida Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN), potrivit unui comunicat.

La lucrări au participat și doi procurori din Republica Moldova, având în vedere și seria de activități prevăzute de Protocolul încheiat între Ministerul Public din România și Procuratura Generală a Republicii Moldova privind cooperarea bilaterală pentru prevenirea și combaterea criminalității.

De asemenea, participanților la programul de schimb al autorităților judiciare le-a fost prezentat sistemul judiciar din România, structura și modul de funcționare a Ministerului Public, statutul procurorilor, purtându-se discuții pe diferite teme de cooperare judiciară internațională în materie penală. De asemenea, s-au prezentat galeria procurorilor generali ai României şi tradiţiile culturii juridice din România.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week