Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Rezultatele finale ale examenului de definitivat. UPDATE: Rezultatele validate
15.11.2018 | JURIDICE.ro

15 noiembrie 2018: Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat lista cu rezultatele finale ale examenului de definitivat, organizat în zilele de 16 și 18 octombrie 2018, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din România nr. 109/15.11.2018.

:: Rezultatele finale

***

6 noiembrie 2018: Luni, 5 noiembrie 2018, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat lista cu rezultatele contestațiilor la examenul de definitivat, precum și lista cu rezultatele finale ale examenului de definitivat.

:: Lista cu rezultatele contestațiilor
:: Listă rezultate finale examen


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.