Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Dolj. Participare la Cupa Centenarului
07.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 6 noiembrie 2018, Baroul Dolj a anunțat că, în intervalul 2-4 noiembrie 2018, Baroul Alba a găzduit o nouă competiției de fotbal pentru avocați, sub titulatura ”Cupa Centenarului”, la care s-au înscris nu mai puțin de 20 de echipe din România, cărora li s-a adăugat selecționata Uniunii Avocaților din Moldova, potrivit unui comunicat.

Așadar, aproape 300 de avocați s-au reunit la această manifestare, într-un spirit de confraternitate și prietenie desăvârșite, care i-au făcut pe cei 14 decani prezenți să afirme, mai în glumă, mai în serios, că ”acesta a fost adevăratul Congres al Avocaților, 2018!”

Competiția a fost adjudecată de echipa Baroului Timiș, care s-a impus la loviturile de departajare în fața selecționatei Uniunii Avocaților din Moldova, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul rămăsese alb.

Avocații doljeni au ocupat locul 4 în clasamentul final, cu adevărat remarcabil, în condițiile unor absențe valoroase din lotul obișnuit, dar s-au bucurat iarăși de manifestările de simpatie și susținere din partea tuturor echipelor participante. Echipa Baroului Dolj s-ar putea lupta cu prima șansă la titlul neoficial de cea mai populară echipă a turneului, ca și la Cupa ”Ziua Baroului București”.

Avocații care au reprezentat Baroul Dolj la acest eveniment de anvergură irepetabilă și care au primit toate sentimentele bune din partea colegilor din România și Republica Moldova sunt: Alin Armășelu, Andrei Ciocan, Adrian Ciontu, Adi Ciucă, Alexandru Florea, Marian Lincă, Dragoș Nicu, Mihai Popescu, Ionuț Teodorescu.

Acestora li s-a alăturat avocat dr. Lucian-Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

Galeria foto de la eveniment este disponibilă aici.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.