Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Gabriela Firea a participat la deschiderea Forumului Mondial privind Violența urbană și Educația pentru Conviețuire și Pace de la Madrid


7 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a participat la deschiderea Forumului Mondial privind Violența urbană și Educația pentru Conviețuire și Pace, care se desfașoară în perioada 5-8 noimebrie 2018, la Madrid (Spania), potrivit unui comunicat.

Invitația adresată Gabrielei Firea a fost făcută de Manuela Carmena Castrillo, primarul Madrid-ului.

La eveniment participă 100 de primari ai orașelor din întreaga lume, organizații internaționale și reprezentanți ai societății civile.

Gabriela Firea: „Responsabilizarea și transparentizarea guvernanței locale sunt instrumente vitale pentru stimularea dezvoltării economice, maximizarea eficienței administrative, asigurarea incluziunii sociale și a durabilității mediului. Activitatea de îmbunătățire a guvernanței locale în întreaga lume include promovarea descentralizării, a egalității de gen și a accesului la servicii de bază, toate acestea fiind elemente esențiale ale unei bune guvernări locale. În ceea ce ne priveste, în cei doi ani si câteva luni de mandat am inițiat, în paralel cu măsuri legate de marile probleme structurale, o serie de proiecte menite să contribuie, prin stimulente, la incluziunea socială a categoriilor defavorizate, la încurajarea familiilor și a natalității sau la protejarea mediului înconjurator.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică