« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Peste 53.000 de extrase de carte funciară eliberate de ANCPI în luna octombrie
07.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Notari | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 5 noiembrie 2018, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunțat că a eliberat online, în decursul lunii trecute, peste 53.000 de extrase de carte funciară, potrivit unui comunicat.

Numărul documentelor eliberate online, în luna octombrie 2018, este de două ori și jumătate mai mare față de luna octombrie a anului trecut, când utilizatorii platformei epay.ancpi.ro au solicitat aproximativ 21.000 de extrase.

Actualmente, numărul de imobile înregistrate în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară este de aproximativ 12 milioane, reprezentând tot atâtea cărți funciare. Cifra reprezintă aproape 30% din numărul total estimat de imobile din România.

Extrasul de carte funciară pentru informare eliberat online de platforma epay.ancpi.ro costă 20 de lei.

Extrasul de carte funciară pentru autentificare costă 40 de lei și poate fi solicitat doar de către notarii publici, în vederea întocmirii actelor notariale prin care se transmite, se modifică sau se constituie un drept real imobiliar.

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD